16 juni 2004

Suksess på Rudskogen!?!

Vårt første arrangement på Rudskogen må kunne arkiveres i skuffen for "Vel gjennomført" (og vel så det). -Vi benytter anledningen til å takke alle deltakerne og frivillige medhjelpere som stiller opp! En spesiell takk til André Løwen, Tanja Stauning og Atle Brevig! Vi håper alle hadde en innholdsrik kveld (selv om vi fikk litt duskregn^C^C^C - ok - det regnet godt i 5 minutter men det tørket bort omtrent like raskt!)...

Vi hadde satt et tak på 45 deltakere hvor disse så ble fordelt på 3 forskjellige hastighetsgrupper. Til dere som var der: På gjensyn! -Vi skal prøve å få til dette igjen. Til dere som ikke var der: vi vil begrense antall plasser også neste gang - så vær raske med påmelding! Følg med her i denne "bloggen" for oppdateringer i tiden fremover!

Noen bilder av varierende kvalitet er lagt ut her: Gruppe A, Gruppe B og Gruppe C. (ta en titt i de andre gruppene om du savner deg selv(?), vi stoler ikke helt på vårt eget sorteringssystem! -i verste fall greide vi ikke fange deg (antakelig på grunn av farta) men da prøver vi igjen neste gang ;-)).

(NB: bildene som er lagt ut har bare 25% av originalstørrelsen = egner seg dårlig til utskrift/som bakgrunnsbilde. vi kan være behjelpelige med bilder i original oppløsning - sjekk egenskapene på bildet for å finne filnavnet og gi oss et hint pr. e-post...)

Inntil videre: ha en God Sommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar?